Translate

26.7.16

Viata

Anita Moorjani este o persoana care a trecut prin moarte clinica. De obicei nu am rabdare sa urmaresc conferinte de genul acesta, insa un cumul de circumstante m-a determinat s-o fac. Nu imi pare rau, dimpotriva, nu vad nimic negativ in a-i urma "sfaturile" si cred ca daca toata lumea ar face-o - raul ar cam disparea.


Exista cineva care mi-a spus odata ca secretul e sa te iubesti pe tine insuti, sa nu judeci si sa iubesti totul neconditionat - si astfel vei avea de castigat si de daruit mai mult, iar bolile ar ramane o amintire urata. E greu sa te mentii insa intr-un trend cand traiesti cu picioarele pe pamant si creierii in nori... asa ca mie-mi face bine sa aud aceste cuvinte din gura cat mai multora... poate asa voi fi mai determianta. Sper sa ii ajute si pe cei care vor poposi aici vreodata.

Deocamdata singurul lucru pe care e pacat sa nu-l facem este sa ne bucuram cu adevarat. Traim aici, la un moment dat vom exista in alta parte a universului si ar trebui sa traim cu pasiune clipa de azi. Atat.
      Varianta pdf a cartii scrise de ea "Am murit si m-am descoperit pe mine insami" - aici


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu